Naar inhoudNaar navigatie

Missie

De missie van VTC Travel Solutions is om iedere opdrachtgever, groot en klein, een zakelijke reisarrangement of businessevent te bieden, precies toegespitst op de specifieke wensen en mogelijkheden.

Door persoonlijk contact en oprechte betrokkenheid kan VTC Travel Solutions een optimale invulling van de gewenste reis of bijeenkomst garanderen. Indien gewenst en nodig kan VTC een compleet netwerk van zakelijke dienstverleners inschakelen bij de organisatie, zoals communicatie bureaus, sprekers, matchmakingbureaus, trainers op vele gebieden, etc. Hoofddoelstelling is altijd het realiseren van de door de opdrachtgever geformuleerde doelstelling.

Onze missie en werkwijze vloeit voort uit een geheel eigen filosofie, die het best kan worden omschreven met begrippen als doelstellinggericht, luisteren, openheid, maatwerk, snelle levering, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Maar hoe werken deze prachtige abstracte begrippen in de praktijk? Reis eens door onze site en maak kennis met een bijzonder reisbedrijf.

Bel mij terug

Bel mij terug
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

webdesign & cms: a&m impact