Naar inhoudNaar navigatie

Visie

Hoewel VTC Travel Solutions al meer dan 20 jaar lang een bekende naam is in de wereld van zakenreizen en businessevents, is de bedrijfsvoering er zeker niet op gericht de grootste te worden in dit segment. De beste zijn, dat is de continue ambitie van directeur-eigenaar Henk Vellekoop. Op basis van partnership en persoonlijk contact organiseert en regelt VTC Travel Solutions voor haar klanten alle denkbare zakelijke reisarrangementen en events. Open en eerlijk zakendoen staat bij VTC hoog in het vaandel. Maatschappelijk betrokken werken is voor VTC een vanzelfsprekendheid.

Reizen zijn op iedere hoek van de straat (en het internet) te boeken. Diverse bureaus beweren steevast de goedkoopste te zijn, prijs is dominant. Natuurlijk is een lage prijs belangrijk, maar VTC Travel Solutions draait de zaak graag voor u om: wat is voor รบ werkelijk belangrijk? Wat kan het 'product reizen' bijdragen aan het realiseren van uw doelstellingen en wat kan VTC hierin voor u betekenen? Door onze jarenlange ervaring in het reisvak in te zetten, door ons internationale netwerk te combineren met onze marketingachtergrond, is VTC in staat om tot de optimale invulling van uw wensen en eisen te komen.

Op deze wijze kunt u als opdrachtgever optimaal gebruik maken van de positieve aspecten van het product reizen en betaalt een groeps- of incentive reis, mits goed georganiseerd en gepland, zich altijd terug. Altijd!

Bel mij terug

Bel mij terug
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

webdesign & cms: a&m impact