Naar inhoudNaar navigatie

Zakenreizen

Onze corebusiness betreft het op maat samenstellen van arrangementen voor kleinere en grotere groepen zakenreizigers.


Zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Of u nu met relaties naar een congres wil, naar een buitenlandse vestiging van uw bedrijf, een leverancier, naar een training of naar een afspraak met een businesspartner; u wilt goed voorbereid, uitgerust en zonder zorgen op uw zakelijke afspraak verschijnen. Vanzelfsprekend wilt u er zeker van zijn dat u niet onnodig veel tijd en geld verspilt met uw reis en u wilt comfortabel overnachten, goed eten en veilig van A naar B op de plaats van bestemming. VTC Travel Solutions regelt dit allemaal voor u en, als u wilt, nog veel meer. Wij zijn thuis op de plaats van uw bestemming. We weten waar u zijn moet en nemen u graag alle zorgen uit handen. 


Voor diverse relaties heeft VTC Travel Solutions aansprekende arrangementen samengesteld, naar bestemmingen over de gehele wereld. Klik hier voor aansprekende cases!


VTC Travel Solutions is geen  ticketleverancier. Wij richten ons niet op de verkoop van losse tickets, eventueel aangevuld met autohuur en een losse overnachting, aan de individuele zakenreiziger.

Bel mij terug

Bel mij terug
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

webdesign & cms: a&m impact